De Mors op stand 224 bouwbeurs Hardenberg

De vakbeurs Bouw Compleet is dé relatie- en netwerkbeurs in de bouw. De Mors Rijssen kunt u vinden op stand 224 en daar tonen wij onze producten en diensten,deze keer op gebied van panelen en interieurbouw mogelijkheden. Bent u een aannemer, onderaannemer, werkvoorbereider, uitvoerder, calculator, architect, of op een andere manier bouwspecialist, dan bent u van harte welkom op onze stand tijdens de Bouw Compleet Dagen in Hardenberg!

U ziet “De Mors Rijssen is veelzijdig” en we staan u graag te woord om u interesse om te zetten in oplossingen.  Een hapje en drankje op de beursvloer wordt voor u geregeld en u kunt gratis parkeren bij Evenementenhal.

De Mors ook voor renovatie

U wilt investeren in kozijnrenovatie, dan doet u dat het liefst met een gedegen partner die weet om meer waarde te bieden. Uw vastgoed zal zeker weer fraai worden en in waarde stijgen. Vooraf en tijdens de uitvoering van het werk moeten de handelingen naadloos aan elkaar aansluiten. Maar ook aspecten als vastgoed onderhoud bent u bij De Mors Rijssen met het Hout Garantplan, concept IV aan het goede adres.

Lees meer

Het Concept IV Totaalplan

Het Concept IV Totaalplan,is gebaseerd op een intensieve ketensamenwerking. De betrokken professionele partners nemen samen de volledige verantwoordelijkheid voor uw houten kozijnen en bijkomende werkzaamheden. Een initiatief dat naadloos aansluit bij de groeiende belangstelling voor resultaatgericht onderhoud in de vastgoedbranche.

Lees meer

Bamboe bij De Mors

Een goed alternatief voor hardhout en eco-‘logisch’ verantwoord. Bamboe is eigenlijk geen hout maar een grassoort dat ‘verhout’ en razendsnel groeit. Tijdens het groeiseizoen kan de ‘reuzenbamboe’ 30 tot 50 cm per dag groeien en 15 tot 30 meter hoog worden. Al na 5 jaar kan de volgroeide scheut gekapt worden. Doordat de stronk in de grond blijft zitten, groeien er vervolgens weer een nieuwe scheuten uit.

Lees meer