De Mors is op zoek naar Trainees

De Mors BV is een toonaangevend bedrijf met grote ambities. Naast het produceren van kozijnen, gevelelementen en units, hebben wij ook interieurbouw in huis. Daarnaast zijn we sinds 2014 volop gestart met het produceren van prefab badkamers en toiletten onder de naam: myCUBY®. Werken bij De Mors betekent zélf beschikken over de juiste drive en ambitie. Wil jij onderdeel worden van ons team van professionals?

Wij zijn op zoek naar:

Trainees

Door middel van een traineeship kun jij jezelf ontwikkelen op het gebied van Planning & Operations, Sales, Werkvoorbereiding, Calculatie en/of ICT. Het afwisselende programma wordt afgestemd op jouw profiel, persoonlijke wensen en jouw talenten. Als trainee werk je niet enkel mee in het reguliere proces, maar je gaat jezelf ook bezig houden met projecten in verschillende disciplines. De begeleiding van het traineeship is in handen van een direct leidinggevende.

Jouw profiel

Dit traineeship is bedoeld voor starters met een afgeronde HBO  opleiding die van aanpakken weten en de beste willen worden in hun vakgebied. Tijdens je studie of stage heb jij al te maken gehad met projectmatig werken en complexe vraagstukken. Nu ben je klaar om dit in de praktijk te gaan brengen.

Competenties

  • Ten minste afgeronde HBO opleiding;
  • Zelfstandig, betrokken en doelgericht;
  • Goede kennis van automatisering;
  • Probleemoplossend vermogen;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Stressbestendig;
  • Communicatief sterk;
  • Goede beheersing van de moderne talen.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie in een ambitieuze organisatie die continu investeert in de kwaliteit van medewerkers, geavanceerde systemen en duurzame relaties met klanten en leveranciers. Binnen de jonge en enthousiaste teams heerst een informele sfeer. Veel aandacht gaat uit naar de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, bijvoorbeeld via training en scholing. 
Tot slot bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Marco Zomer
Email