Nieuwe bedrijfskantine De Mors

Door de gestaagde uitbreiding van De Mors Rijssen waren wij uit onze bestaande kantine gegroeid. Daardoor kregen wij het verzoek een nieuwe bedrijfskantine te realiseren, bedoeld voor de +- 100 medewerkers van de fabriek. Gemaakt naar een ontwerp van Architectenbureau Reitsema uit Rijssen en veel ideeën van onszelf. Wij zijn met onze eigen vakmensen aan de slag gegaan met als eindresultaat een prachtige unieke kantine. Een plek waar wij  met pauzes goed kunnen vertoeven  en waar een mooi bedrijfsfeest kan worden gehouden.


Een aantal gegevens

  • De ruimte is geschikt voor +- 100 medewerkers.

Gebruikte materialen

  • Voor de zitbanken, wanden en plafondbalken is Grenenhout gebruikt.
  • Keuken, luifel en kastenwanden zin van HPL mat wit.
  • De vloer is bekleed met solide Eiken delen. 
  • De meubels zijn in zwart uitgevoerd.