Kant-en-klare bouwkeet

Bouwunits die ontzorgen

Bouwen aan de toekomst – dat doe je met de bouwkeet van De Mors. Units die veel meer zijn dan de traditionele bouwkeet, maar die zich tegelijkertijd uitstekend lenen als werkplek of schaftkeet op de bouwplaats. Met onze kant-en-klare units heeft u een hoogwaardige omgeving om tijdelijk te werken. U krijgt bouwunits die uitblinken in modulariteit en die als legoblokken in elkaar passen waardoor iedere samenstelling mogelijk is. Een bouwkeet kopen of een bouwkeet huren, doe dat gemakkelijk bij De Mors. Een bestaande unit uitbreiden? Geen probleem. Andere units bijplaatsen? Doen we. Een bouwkeet kopen of een bouwkeet huren? Bij ons is het allemaal mogelijk. Hierdoor kunt u met onze units makkelijker bouwen.

Bouwkeet huren
Units De Mors

Van bouwketen naar bouwcirkel

Wie met bouwen begint, denkt steeds vaker ook na over gebruik én hergebruik. De bouwketen verandert zo in een bouwcirkel – en De Mors is er bij. Onze houten bouwunits zijn mede door het materiaalgebruik bij uitstek circulair. Deze maand te gebruiken in Groningen – over een halfjaar weer in Gelderland. En mocht er ondanks de hoogwaardige kwaliteit toch iets met de unit gebeuren, dan is een reparatie in no-time een feit.

Kwaliteit die het verschil maakt

Met een groeiende belangstelling voor ‘tiny houses’ groeit ook het besef dat kwaliteit juist op de vierkante meter het verschil maakt. Daarom krijgt u van ons een kant-en-klare unit die zich onderscheid op kwaliteit. De bouwunits worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Zo kunnen we de kwaliteit van ieder facet garanderen. De gebruikte materialen, het hoge afwerkingsniveau en de energiezuinige uitvoering – in alle aspecten is de vertrouwde De Mors kwaliteit herkenbaar bij de bouwkeet. 

Maatwerkoplossing

De units zijn leverbaar met tal van opties: isolatie, verwarming of verlichting? Geen punt. Ingericht met keuken en sanitair? Ook dat is mogelijk. En met comfort in de vorm van deurdrangers, tijdklokken, zonnepanelen, oplaadpunten of WiFi ontstaat een maatwerkoplossing die bouwen nóg makkelijker maakt. Bouwkeet kopen of huren? De Mors helpt graag!

Onze modellen

Al onze modellen zijn afzonderlijk, geschakeld én gestapeld te plaatsen. De vloer, wanden en dak zijn voorzien van isolatie. Ook is de vloer voorzien van een vinyl vloerbedekking. In de bouwunit zijn hardhouten deurkozijnen en multiplex deuren gemonteerd. De ramen zijn voorzien van isolatieglas en rolluiken. Uw unit wordt geleverd met een technische installatie. Deze bestaat uit TL verlichting, geaarde wandcontactdozen, een groepenkast, bouwaansluiting en verwarmingselement. Je kunt bij ons terecht voor units die dienen als kantine, kantoorruimte, kleedruimte en toiletruimte.

In onze units worden er maatregelen toegepast om minder energie te verbruiken. Denk hierbij aan deurdrangers, dubbel glas en elektrische kachels achter een tijdschakelklok geplaatst worden in ruimtes zonder natte groep. Ook gebruiken wij perlators en de units zijn voorzien van LED-verlichting. De verblijfs- en verkeersruimtes zijn voorzien van bewegingsmelders.

Type 1

Deze unit heeft twee ruimtes. In de linker ruimte bevindt zich een toilet en een keukenblok, rechts heeft u een open ruimte. Perfect voor bijvoorbeeld een eettafel met stoelen.

Type 2

Deze unit is gescheiden door wand met deur. Links bevindt zich een hal en rechts een open ruimte. Perfect om tijdens de pauze in te schaften.

Type 3

Deze unit is volledig open en dus geheel naar eigen wens in te richten. Deze unit is dus perfect te gebruiken als schaftkeet op de bouw.

Type 4

Deze unit leent zich perfect om te koppelen aan een andere type unit, waardoor uw ruimte groter wordt. Deze unit is bijvoorbeeld te koppelen aan een type 5 of 6.

Type 5

Deze unit is aan beide lange zijden volledig open waardoor hij makkelijk tussen een type 4 en 6 geplaatst kan worden om de ruimte te vergroten.

Type 6

Deze unit is hetzelfde als unit type 4, maar in dit geval is de andere zijde open. Deze unit is te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld unit type 5 en 4.

Type 8

Unit type 8 dient als toiletruimte. In de unit zijn 3 toiletten geplaats, 4 urinoirs en 6 wasbakken. Hierdoor is de ruimte optimaal besteed.

Type 9

Deze unit heeft een toilet in de hal. De rechterkant is een open ruimte mét keukenblok. Perfect te gebruiken als schaftkeet.

Type 10

Deze unit is een spiegelbeeld van unit type 9. Ideaal voor als de opening van de unit aan de andere kant moet zitten.

Type 11

In de linker ruimte van unit 11 bevinden zich twee toiletten. De rechterruimte heeft een keukenblok en voldoende ruimte om een tafel neer te zetten om te kunnen lunchen.

Type 12

Deze unit is te gebruiken als kleedruimte. Aan de rechterkant bevindt zich de kleedkamer met schoenenbankjes, kledingdrogers en een kapstok voorzien van kledinghaken.

Type 13

Deze unit heeft een kleedruimte aan de linkerkant en een toiletruimte aan de rechterkant. De toiletruimte heeft twee toiletten, twee wasbakken en twee urinoirs.

Type 27

Unit type 27 is ideaal voor wanneer er beperkt ruimte aanwezig is op de bouwplaats. Deze unit is compact en bestaat uit twee toiletten, twee urinoirs en twee wasbakken.

Type 30

Wanneer er beperkte ruimte op de bouwplaats aanwezig is, is type 30 ideaal. Het is een lege ruimte waar bijvoorbeeld een kleine tafel met stoelen geplaatst kan worden.

Uw voordelen:

Henri ter Steege accountmanager bouwketen
Henri ter Steege
Accountmanager Units

Projecten bouwketen

Van Dam, Bunnik

Omdat er bij Van Dam Bunnik de komende tijd flink verbouwd gaat op het terrein hadden zij extra ruimte nodig. Enerzijds moest er een kantoorruimte bij komen en anderzijds moest er ruimte vrijkomen voor een kantine. Hiervoor vertrouwen zij op de units van De Mors.

De Hooch, Amsterdam

Bouwen in het centrum van de stad is woekeren met ruimte. Dat ervaart ook Boele & van Eesteren dat in Amsterdam De Hooch bouwt. De Mors leverde de bouwketen die door hen worden gebruikt.

Siciliëweg, Amsterdam

Aan de Siciliëweg in Amsterdam realiseert PARO momenteel nieuwbouw. Voor gepersonaliseerde tijdelijke kantoorruimte vertrouwt het bedrijf op de units van De Mors.

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag