Al onze type units

Type 1

Deze unit heeft twee ruimtes. In de linker ruimte bevindt zich een toilet en een keukenblok, rechts heeft u een open ruimte. Perfect voor bijvoorbeeld een eettafel met stoelen.

Type 2

Deze unit is gescheiden door wand met deur. Links bevindt zich een hal en rechts een open ruimte. Perfect om tijdens de pauze in te schaften.

Type 3

Deze unit is volledig open en dus geheel naar eigen wens in te richten. Deze unit is dus perfect te gebruiken als schaftkeet op de bouw.

Type 4

Deze unit leent zich perfect om te koppelen aan een andere type unit, waardoor uw ruimte groter wordt. Deze unit is bijvoorbeeld te koppelen aan een type 5 of 6.

Type 5

Deze unit is aan beide lange zijden volledig open waardoor hij makkelijk tussen een type 4 en 6 geplaatst kan worden om de ruimte te vergroten.

Type 6

Deze unit is hetzelfde als unit type 4, maar in dit geval is de andere zijde open. Deze unit is te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld unit type 5 en 4.

Type 8

Unit type 8 dient als toiletruimte. In de unit zijn 3 toiletten geplaats, 4 urinoirs en 6 wasbakken. Hierdoor is de ruimte optimaal besteed.

Type 9

Deze unit heeft een toilet in de hal. De rechterkant is een open ruimte mét keukenblok. Perfect te gebruiken als schaftkeet.

Type 10

Deze unit is een spiegelbeeld van unit type 9. Ideaal voor als de opening van de unit aan de andere kant moet zitten.

Type 11

In de linker ruimte van unit 11 bevinden zich twee toiletten. De rechterruimte heeft een keukenblok en voldoende ruimte om een tafel neer te zetten om te kunnen lunchen.

Type 12

Deze unit is te gebruiken als kleedruimte. Aan de rechterkant bevindt zich de kleedkamer met schoenenbankjes, kledingdrogers en een kapstok voorzien van kledinghaken.

Type 13

Deze unit heeft een kleedruimte aan de linkerkant en een toiletruimte aan de rechterkant. De toiletruimte heeft twee toiletten, twee wasbakken en twee urinoirs.

Type 27

Unit type 27 is ideaal voor wanneer er beperkt ruimte aanwezig is op de bouwplaats. Deze unit is compact en bestaat uit twee toiletten, twee urinoirs en twee wasbakken.

Type 30

Wanneer er beperkte ruimte op de bouwplaats aanwezig is, is type 30 ideaal. Het is een lege ruimte waar bijvoorbeeld een kleine tafel met stoelen geplaatst kan worden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag