Innovatieve sandwichpanelen

Een partner die mee kan denken én doen

Met een bouwopgave die veel inventiviteit en snelheid vergt, is een partner nodig die mee kan denken én doen. Een partner die kennis vertaalt naar kwaliteit en die voorop loopt als het om innovatie gaat. Bij De Mors heeft dat geleid tot sandwichpanelen die zich onderscheiden door hun lucht-, geluid- en warmtekarakteristieken.

 

Sandwich panelen De Mors

Innovatie die zich uitbetaalt

Onze panelen staan symbool voor het motto van De Mors: bouwen makkelijker maken. Want met de (sandwich)panelen van De Mors weet u zich niet alleen verzekerd van kwaliteit maar ook van een verhoogde bouwsnelheid en optimaal verwerkingscomfort. Hoe dat kan? Heel eenvoudig: door onze continue investeringen in innovatie beschikken we over de modernste apparatuur en passen we de nieuwste technieken toe. Het resultaat: een paneel dat past als een maatpak.

Vertrouwde ondersteuning

Panelen van De Mors zijn onderdeel van een totaaloplossing. Daarmee beschikt u niet alleen over hoogwaardige panelen maar kunt u ook vertrouwen op eersteklas ondersteuning. Van eerste schets tot
oplevering. Zo maakt De Mors duidelijk dat bouwen altijd
makkelijker kan.

Innovatie die zich uitbetaalt

Onze panelen staan symbool voor het motto van De Mors: samen makkelijker bouwen. Want met de (sandwich)panelen van De Mors weet u zich niet alleen verzekerd van kwaliteit maar ook van een verhoogde bouwsnelheid en optimaal verwerkingscomfort. Hoe dat kan? Heel eenvoudig: door onze continue investeringen in innovatie beschikken we over de modernste apparatuur en passen we de nieuwste technieken toe. Het resultaat: een paneel dat past als een maatpak.

Vertrouwde ondersteuning

Onze panelen zijn onderdeel van een
totaaloplossing. Daarmee beschikt u niet alleen over
hoogwaardige panelen maar kunt u ook vertrouwen op
eersteklas ondersteuning. Van eerste schets tot
oplevering. Zo maakt De Mors duidelijk dat bouwen altijd
makkelijker kan.

Zorgeloos bijbestellen

Misschien herkent u het wel: uw project staat klaar om te beginnen. Een laatste check op de materialen leert al snel dat er nog een paar dingen ontbreken. Wat nu? Om alles toch op tijd op de bouwplaats te hebben,  zijn vaak ingewikkelde kunstgrepen nodig. Als het om panelen gaat, hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Tenminste: als u voor panelen van De Mors kiest.

Vandaag besteld – morgen ophalen

Zo hebben we een nieuwe dienst ontwikkelt waarmee je verzekerd bent van een razendsnelle service. Wie vóór tien uur ’s ochtends een bestelling plaatst, kan deze de volgende dag al afhalen. Liever laten leveren? Dat kan ook: levering van de panelen vindt plaats op de tweede dag na de bestelling.

Onze nieuwe dienst is van toepassing op panelen die vervaardigd worden voor voorraadmateriaal. Daartoe behoren de materialen trespa, renolit, PVC, staal en aluminium in de RAL-kleuren 9010 en 9001 (laagdikte 60 μm). Om de hoge leversnelheid te kunnen garanderen, kunnen maximaal 15 panelen worden besteld.

Uw voordelen:

Adriaan Harmsen
Adriaan Harmsen
Accountmanager Panelen

Downloads

Onderstaand vind je onze documenten met betrekking tot onze panelen. Heb je nog vragen of mis je nog informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Referenties

Projecten panelen

Staalmeesterslaan, Amsterdam

Aan de rand van het Amsterdamse Rembrandtpark vinden we twee woontorens die momenteel worden verduurzaamd. Aan die verbeteringsslag dragen de 893 geïsoleerde PVC-panelen van De Mors bij.

170 Woningen, Almere

Voor 170 woningen in Almere leverde De Mors 450 m2 Renolit panelen. Deze kunststof panelen combineren een uitstekende weerbestendigheid en minimale onderhoudseisen met de uitstraling van hout.

68 Woningen, Leek

De bouw staat voor bijzondere uitdagingen. Zo moeten er één miljoen woningen bijkomen, maar ook moet een groot deel van bestaande woningen worden verduurzaamd. Hiervoor is renovatie veelal de oplossing.