Houten kozijnen

Waar innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid samenkomen

Onze kwaliteitskozijnen zijn het resultaat van continue innovatie. Hout mag dan wel hetzelfde zijn gebleven, maar de verwerking, bewerking en afwerking zijn bij ons nog voortdurend in beweging. Wij zijn continu actief bezig met nieuwe productiemethoden, slimmere technieken en nóg betere kwaliteit om het bouwen voor onze klanten makkelijker te maken.

Eerste klas houten kozijnen

Eersteklas kozijn van betrouwbare partner

Wie vertrouwt op een kozijn van De Mors ervaart wat het is om met een betrouwbare partner te werken. Niet voor niets worden onze kozijnen geleverd met een gegarandeerde levensduur van 50 jaar. Naast een kwaliteitskozijn bent u verzekerd van leveringssnelheid en eersteklas-service. Ons unieke wisseldeursysteem en opleverservice zijn daar slechts twee voorbeelden van.

Hout: natuurlijke topper

Hout is een natuurlijke topper waar de bouw al eeuwen op vertrouwt. Ook na jaren van gebruik bepaalt hout nog steeds de uitstraling van gebouwen. Houten kozijnen zijn karakteristieke elementen die niet alleen de stijl van de woning benadrukken, maar ook de smaak en voorkeur van de bewoner reflecteren. Kozijnen van De Mors zijn kwaliteitskozijnen van hout – ontwikkeld en gemaakt om een leven lang van te genieten. De kozijnen lenen zich niet alleen voor nieuwbouw maar zijn ook toe te passen tijdens renovaties. En niet te vergeten: houten kozijnen zijn bij uitstek circulair. Het houten kozijn van vandaag kan over 30 jaar weer worden hergebruikt.

Eersteklas kozijn van betrouwbare partner

Wie vertrouwt op een kozijn van De Mors ervaart wat het is om met een betrouwbare partner te werken. Niet voor niets worden onze kozijnen geleverd met een gegarandeerde levensduur van 50 jaar. Naast een kwaliteitskozijn bent u verzekerd van leveringssnelheid en eersteklas-service. Zo bieden wij u bijvoorbeeld een uniek wisseldeursysteem en opleverservice.

Hout: natuurlijke topper

Hout is een natuurlijke topper waar de bouw al eeuwen op vertrouwt. Ook na jaren van gebruik bepaalt hout nog steeds de uitstraling van gebouwen. Houten kozijnen zijn karakteristieke elementen die niet alleen de stijl van de woning benadrukken, maar ook de smaak en voorkeur van de bewoner reflecteren. Onze kozijnen zijn kwaliteitskozijnen van hout – ontwikkeld en gemaakt om een leven lang van te genieten. De kozijnen lenen zich niet alleen voor nieuwbouw maar zijn ook toe te passen tijdens renovaties. En niet te vergeten: houten kozijnen zijn bij uitstek circulair. Het houten kozijn van vandaag kan over 30 jaar weer worden hergebruikt.

Uw voordelen:

Downloads

Onderstaand vind je onze documenten met betrekking tot onze kozijnen. Heb je nog vragen of mis je nog informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Samen makkelijker bouwen?

Meer informatie ontvangen? Vul je gegevens in en ontvang de downloadlink van onze brochure. Samen maken we bouwen makkelijker!

Veelgestelde vragen

Als lid van HOUT100% werken wij met verschillende zekerheidslabels. Hierbij horen strenge kwaliteitsnormen en kwaliteitscontroles. Over het algemeen wordt er gekozen voor het label ‘Product + Prestatie zekerheid’, hetgeen een garantieperiode van 10 jaar met zich meebrengt.


Een verhelderend overzicht van is te vinden op de website van HOUT100%

Onze kozijnen hebben een levensduur van >50 jaar.

Wij produceren uitsluitend kozijnen voor bouw gerelateerde bedrijven, helaas niet voor de particuliere sector.

Voor verftechnisch advies kun je terecht bij onze vaste verfleverancier, Wijzonol.

Wij maken achterdeurkozijnen, dubbeldeurkozijnen, garagekozijnen, schuifpuien, draaikiepdeuren, glaskozijnen, raamkozijnen, uitzetramen, Franse balkons en dakkapellen. Al onze kozijnen maken wij uitsluitend van hout.

Referenties

Projecten kozijnen

Het Strandpad, Muiden

Voor 25 vrijstaande woningen in Muiden hebben wij aan Ufkes Apeldoorn 377 houten buitenkozijnen mogen leveren. Deze kozijnen bestaan uit Sapeli Mahonie hout en zijn volledig duurzaam.

Nieuwbouwwijk Asselyn, Assen

Eigentijds met een vleugje klassiek. Dat is de uitstraling van de nieuwbouw wijk Asselyn in Assen. Koenen Bouw realiseerde hier 67 energiezuinige nieuwbouwwoningen in een groot aantal uitvoeringen.

De Eilanden, Muiden

In Muiden worden door PHB Deventer 11 Modern Style Barn Houses gerealiseerd. De unieke villa’s zijn bijzonder door de hoeveelheid ramen die zij hebben. Voor dit project mochten wij 170 houten buitenkozijnen leveren.

Hof van Breezicht, Zwolle

Bij Hof van Breezicht worden 91 kleurrijke woningen gebouwd, waaronder wadiwoningen. Hiervoor hebben wij een totaalpakket geleverd van ruim 700 kozijnen met HR++ glas en zwarte afstandhouder.

19 Moderne woningen, Zaandam

In Zaandam worden er 19 moderne woningen gebouwd. Dit wordt een unieke wijk in Zaandam. De woningen hebben een prachtig uitzicht over de polder en ruime kavels waar in de zomer volop genoten kan worden.

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Heb je een vraag?
Bel met Leroy

Heb je een vraag? Bel met Leroy

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag