Bouwkeet kopen of huren

Bouwunits die ontzorgen

Bouwen aan de toekomst – dat doe je met de bouwkeet van De Mors. Units kopen of huren die veel meer zijn dan de traditionele bouwkeet, maar die zich tegelijkertijd uitstekend lenen als werkplek of schaftkeet op de bouwplaats. Met onze kant-en-klare units heeft u een hoogwaardige omgeving om tijdelijk te werken. U krijgt bouwunits die uitblinken in modulariteit en die als legoblokken in elkaar passen waardoor iedere samenstelling mogelijk is. Een unit kopen of een bouwkeet huren, doe dat gemakkelijk bij De Mors. Een bestaande unit uitbreiden? Geen probleem. Andere units bijplaatsen? Doen we. Een bouwkeet kopen of een unit huren? Bij ons is het allemaal mogelijk. Hierdoor kunt u met onze units makkelijker bouwen.

Bouwkeet huren
Units De Mors

Van bouwketen naar bouwcirkel

Wie met bouwen begint, denkt steeds vaker ook na over gebruik én hergebruik. De bouwketen verandert zo in een bouwcirkel – en De Mors is er bij. Onze houten bouwunits zijn mede door het materiaalgebruik bij uitstek circulair. Deze maand te gebruiken in Groningen – over een halfjaar weer in Gelderland. En mocht er ondanks de hoogwaardige kwaliteit toch iets met de unit gebeuren, dan is een reparatie in no-time een feit.

Kwaliteit die het verschil maakt

Met een groeiende belangstelling voor ‘tiny houses’ groeit ook het besef dat kwaliteit juist op de vierkante meter het verschil maakt. Daarom krijgt u van ons een kant-en-klare unit die zich onderscheid op kwaliteit. De bouwunits worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Zo kunnen we de kwaliteit van ieder facet garanderen. De gebruikte materialen, het hoge afwerkingsniveau en de energiezuinige uitvoering – in alle aspecten is de vertrouwde De Mors kwaliteit herkenbaar bij de bouwkeet. 

Maatwerkoplossing

De units zijn leverbaar met tal van opties: isolatie, verwarming of verlichting? Geen punt. Ingericht met keuken en sanitair? Ook dat is mogelijk. En met comfort in de vorm van deurdrangers, tijdklokken, zonnepanelen, oplaadpunten of WiFi ontstaat een maatwerkoplossing die bouwen nóg makkelijker maakt. Wilt u een schaftkeet of een bouwkeet kopen of unit huren? De Mors helpt u graag!

Onze modellen bouwunits

Al onze modellen zijn afzonderlijk, geschakeld én gestapeld te plaatsen. De vloer, wanden en dak zijn voorzien van isolatie. Ook is de vloer voorzien van een vinyl vloerbedekking. In de bouwunit zijn hardhouten deurkozijnen en multiplex deuren gemonteerd. De ramen zijn voorzien van isolatieglas en rolluiken. Uw unit wordt geleverd met een technische installatie. Deze bestaat uit TL verlichting, geaarde wandcontactdozen, een groepenkast, bouwaansluiting en verwarmingselement. Je kunt bij ons terecht voor units die dienen als kantine, kantoorruimte, kleedruimte en toiletruimte.

In onze units worden er maatregelen toegepast om minder energie te verbruiken. Denk hierbij aan deurdrangers, dubbel glas en elektrische kachels achter een tijdschakelklok geplaatst worden in ruimtes zonder natte groep. Ook gebruiken wij perlators en de units zijn voorzien van LED-verlichting. De verblijfs- en verkeersruimtes zijn voorzien van bewegingsmelders. Een bouwkeet of units huren of kopen? De Mors helpt u hier graag bij! Ook panelen of kozijnen nodig op de bouwplaats? Ook dan kan De Mors u daar bij helpen!

Uw voordelen:

Samen makkelijker bouwen?

Meer informatie ontvangen? Vul je gegevens in en ontvang de downloadlink van onze brochure. Samen maken we bouwen makkelijker!

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons terecht voor units die dienen als kantine, kantoorruimte, kleedruimte en toiletruimte.

Wij hebben verschillende opties die je kunt kiezen voor je unit: isolatie, vinyl vloerbedekking, verwarming, elektra, keuken, toiletten, urinoirs, wasbakken, schoenenbanken, kledingdrogers, kapstokken, deurdrangers, tijdklokken, zonnepanelen, bewegingssensoren, oplaadpunten, brandblussers en Wifi.

Ja, dit is geen probleem. Onze units passen gemakkelijk in elkaar waardoor je op elk moment een bestaande unit kunt uitbreiden of andere units kunt bijplaatsen.

Projecten bouwketen

Van Dam, Bunnik

Omdat er bij Van Dam Bunnik de komende tijd flink verbouwd gaat op het terrein hadden zij extra ruimte nodig. Enerzijds moest er een kantoorruimte bij komen en anderzijds moest er ruimte vrijkomen voor een kantine. Hiervoor vertrouwen zij op de units van De Mors.

De Hooch, Amsterdam

Bouwen in het centrum van de stad is woekeren met ruimte. Dat ervaart ook Boele & van Eesteren dat in Amsterdam De Hooch bouwt. De Mors leverde de bouwketen die door hen worden gebruikt.

Siciliëweg, Amsterdam

Aan de Siciliëweg in Amsterdam realiseert PARO momenteel nieuwbouw. Voor gepersonaliseerde tijdelijke kantoorruimte vertrouwt het bedrijf op de units van De Mors.

Stel hier je vraag

Henri ter Steege

Heb je een vraag?
Bel met Henri

Henri ter Steege

Heb je een vraag? Bel met Henri

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag