Bouwkeet kopen of huren

Jouw bouwplaats, onze bouwketen

Samen bouwen aan de toekomst – dat doe je met de bouwketen van De Mors. Onze kant-en-klare bouwunits bieden voor iedereen optimaal comfort op jouw bouwplaats. Bij de Mors weten we dat geen enkele bouwplaats hetzelfde is. Daarom bieden we maximale flexibiliteit met onze bouwunits. Door ons modulaire aanbod van diverse bouwunits, die als legoblokken aan elkaar passen, leveren we maatwerk. Wil je één of meerdere bouwunits, naast elkaar of gestapeld, met of zonder toilet, inclusief ramen of juist volledig gesloten, geen probleem! Op zoek naar een schafkeet of liever toch een unit voor extra werkplekken, doen we! Bouwketen kopen of een unit huren? Bij ons is het allemaal mogelijk. Zo helpen we je om makkelijker te bouwen.

De ideale bouwkeet

Hoewel geen bouwplaats hetzelfde is, is de uitdaging veelal wel hetzelfde. Hoe richt ik de beschikbare ruimte zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk in? Hierin denken we graag met je mee als gaat om het leveren van jouw optimale bouwketenpark zonder concessies te doen aan de behoeftes van jouw bouwteam. Onze bouwketen zijn zo ontworpen dat ze afzonderlijk, geschakeld en gestapeld te plaatsen zijn. Hierdoor kun jij jouw bouwplaats zo efficiënt mogelijk inrichten met onze bouwketen zonder noodzakelijke ruimte te missen. Je kunt bij ons terecht voor bouwketen die dienen als kantine, kantoorruimte, kleedruimte en toiletruimte. Daarnaast is het mogelijk om bouwketen op maat te laten maken.

Zelf je bouwkeet of bouwketenpark samenstellen? Bekijk hier de mogelijkheden.

Jouw voordelen:

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons terecht voor units die dienen als kantine, kantoorruimte, kleedruimte en toiletruimte.

Wij hebben verschillende opties die je kunt kiezen voor je unit: isolatie, vinyl vloerbedekking, verwarming, elektra, keuken, toiletten, urinoirs, wasbakken, schoenenbanken, kledingdrogers, kapstokken, deurdrangers, tijdklokken, zonnepanelen, bewegingssensoren, oplaadpunten, brandblussers en Wifi.

Ja, de units zijn stapelbaar en klikken als legoblokken in elkaar.

Bij het kopen van een unit geldt een levertijd van ca. 6-8 weken. Bij huur is de levertijd ca. 3 weken.

Ja, dit is geen probleem. Onze units passen gemakkelijk in elkaar waardoor je op elk moment een bestaande unit kunt uitbreiden of andere units kunt bijplaatsen.

Ja, het is mogelijk om units naar wens te laten maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ja, er zijn ook tweedehandsunits beschikbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Projecten bouwketen

Van Dam, Bunnik

Omdat er bij Van Dam Bunnik de komende tijd flink verbouwd gaat op het terrein hadden zij extra ruimte nodig. Enerzijds moest er een kantoorruimte bij komen en anderzijds moest er ruimte vrijkomen voor een kantine. Hiervoor vertrouwen zij op de units van De Mors.

De Hooch, Amsterdam

Bouwen in het centrum van de stad is woekeren met ruimte. Dat ervaart ook Boele & van Eesteren dat in Amsterdam De Hooch bouwt. De Mors leverde de bouwketen die door hen worden gebruikt.

Siciliëweg, Amsterdam

Aan de Siciliëweg in Amsterdam realiseert PARO momenteel nieuwbouw. Voor gepersonaliseerde tijdelijke kantoorruimte vertrouwt het bedrijf op de units van De Mors.

Stel hier je vraag

Henri ter Steege accountmanager bouwketen

Heb je een vraag?
Bel met Henri

Henri ter Steege accountmanager bouwketen

Heb je een vraag? Bel met Henri

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag