Kant-en-klare units

Bouwunits die ontzorgen

Bouwen aan de toekomst – dat doe je met de bouwunits van De Mors. Units die veel meer zijn dan de traditionele bouwkeet, maar die zich tegelijkertijd uitstekend lenen als werkplek of schaftkeet op de bouwplaats. Een kant-en-klare unit van De Mors biedt een hoogwaardige omgeving om tijdelijk te werken.

Bouwunits van De Mors zijn units die uitblinken in modulariteit. De units passen als legoblokken in elkaar waardoor iedere samenstelling mogelijk is. Een bestaande unit uitbreiden? Geen probleem. Andere units bijplaatsen? Met de bouwunits van De Mors is het allemaal mogelijk. Zo maken we ook hier het bouwen makkelijker.

Van bouwketen naar bouwcirkel

Wie met bouwen begint, denkt steeds vaker ook na over gebruik én hergebruik. De bouwketen verandert zo in een bouwcirkel – en De Mors is er bij. De houten bouwunits van De Mors zijn mede door het materiaalgebruik bij uitstek circulair. Deze maand te gebruiken in Groningen – over een halfjaar weer in Gelderland. En mocht er ondanks de hoogwaardige kwaliteit toch iets met de unit gebeuren, dan is een reparatie in no-time een feit.

Kwaliteit die het verschil maakt

Met een groeiende belangstelling voor ‘tiny houses’ groeit ook het besef dat kwaliteit juist op de vierkante meter het verschil maakt. Het zal dan ook niemand verbazen dat de kant-en-klare units van De Mors zich juist onderscheiden op kwaliteit. Bouwunits van De Mors worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Zo kunnen we de kwaliteit van ieder facet garanderen. De gebruikte materialen, het hoge afwerkingsniveau en de energiezuinige uitvoering – in alle aspecten is de vertrouwde De Mors kwaliteit herkenbaar.

Maatwerkoplossing

De units zijn leverbaar met tal van opties: isolatie, verwarming of verlichting? Geen punt. Ingericht met keuken en sanitair? Ook dat is mogelijk. En met comfort in de vorm van deurdrangers, tijdklokken, zonnepanelen, oplaadpunten of WiFi ontstaat een maatwerkoplossing die bouwen nóg makkelijker maakt.

Uw voordelen:

Henri ter Steege

Accountmanager Units

Projecten units

De Hooch, Amsterdam

Bouwen in het centrum van de stad is woekeren met ruimte. Dat ervaart ook Boele & van Eesteren dat in Amsterdamse De Hooch bouwt….

Siciliëweg, Amsterdam

Aan de Siciliëweg in Amsterdam realiseert PARO momenteel nieuwbouw. Voor gepersonaliseerde tijdelijke kantoorruimte vertrouwt…