Makkelijker bouwen met De Mors

Wij zijn De Mors

Er zijn van die waarden die tijdloos zijn. Waarden waar je – los van locatie of tijdstip – altijd op kunt vertrouwen. Waarden die je zoekt en nodig hebt om de dagelijkse uitdagingen aan te kunnen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie – dat zijn de waarden waar De Mors voor staat. Waarden waar u in ieder project weer op én mee kunt bouwen. Wij zijn de Mors.

Als ketenpartner bieden we kennis, productie, levering en montage van kozijnen, ramen, panelen, units en complete prefab systemen, zoals plug & play badkamers. We produceren een zo compleet mogelijk pakket, die perfect aansluit bij al uw wensen. Zodat bouwen steeds makkelijker voor u wordt.

Ons makkelijker-bouwen-principe vind je terug in onze kant-en-klare bouwelementen, zowel in onze rol als ketenpartner als in de omgang met elkaar. Ons principe is gebaseerd op drie pijlers: innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Icoon innovatie
Innovatie

 

Hoe kan het makkelijker?

Dit is de meest gestelde vraag binnen De Mors. Continu innoveren is noodzakelijk om daar steeds weer het juiste antwoord op te vinden. Of het nu gaat over kozijnen, panelen, units, prefab badkamers of de processen daaromheen.

Icoon kwaliteit
Kwaliteit

 

Weten waar je aan toe bent

Optimaal gemak eist kwaliteit. Kwaliteit is daarom een basisvoorwaarde bij De Mors. Bij het delen van kennis, tijdens onze productie, bij levering en montage. Op alle vlakken dus.

Icoon betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid

 

Vertrouwen geven en krijgen

Bouwen gaat veel makkelijker als je vertrouwen geeft en krijgt. Betrouwbaarheid staat daarom voorop bij letterlijk alles wat we doen. Voor jou, voor onze collega’s, voor de hele keten.

Enthousiast geworden om deel uit te maken van ons team?

Bekijk hier onze vacatures