Makkelijker bouwen met De Mors

Wij zijn De Mors

 

Er zijn van die waarden die tijdloos zijn. Waarden waar je – los van locatie of tijdstip – altijd op kunt vertrouwen. Waarden die je zoekt en nodig hebt om de dagelijkse uitdagingen aan te kunnen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie – dat zijn de waarden waar De Mors voor staat. Waarden waar u in ieder project weer op én mee kunt bouwen. Wij zijn de Mors. 

De bouwwereld verandert – en niet een klein beetje of stap voor stap. Het bouwen moet duurzamer en circulair terwijl technologie en digitalisering het bouwproces gaan bepalen. Partijen in de keten integreren en de bouwopgave is en blijft gigantisch. Om in die veranderende wereld succes te hebben, zijn vertrouwde partners nodig. Partners waar je blind op kunt varen, die je verder helpen met vernieuwingen, met kwaliteitsproducten, leveringssnelheid en eersteklas-service. Zo’n partner is De Mors. Wij stappen graag met u samen de toekomst in – betrokken, betrouwbaar en bevlogen.

 

Bouwen aan succes

Bouwen aan de toekomst betekent voor ons bouwen aan succes. Succes voor klanten – aannemers, ontwikkelaars, corporaties – én voor hun afnemers – bewoners, bedrijven, instellingen.  Dat succes kent vele aspecten. Voor ons begint het altijd met ons ‘makkelijker-bouwen-principe’. Dit principe hangt samen met onze pijlers kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Zo willen we samen met u makkelijker bouwen.

 

Makkelijker bouwen

Elke dag doen wij er alles aan om het bouwen voor onze klanten makkelijker te maken. Wij snappen dat u wilt weten wat u daar in de praktijk van merkt. U krijgt van ons een project waarin alles klopt; waarin niets te gek is en geen onnodige kosten worden gemaakt. Een project waarin tijd wordt bespaard door een efficiëntere manier van werken. Een aanpak die een gemakkelijkere manier van werken combineert met een succesvol en positief resultaat. Dat is in het kort wat wij het ‘makkelijker-bouwen-principe’ noemen.

 

Bouwen als passie 

Bouwen met De Mors betekent bouwen met een gepassioneerd partner. Een partner die samen wil werken en die denkt vanuit oplossingen. Een partner die kansen en mogelijkheden ziet én die benut. Een partner die geen trendvolger maar trendsetter is. Eén die u kent en weet wat er speelt; die niet alleen denkt aan het nu maar ook aan de toekomst. Zo’n gepassioneerd partner brengt kennis, diensten, producten en vakmanschap samen om deze te combineren tot kant-en-klare oplossingen. Deze partner, is De Mors.

 

 

 

Enthousiast geworden om deel uit te maken van ons team?

Bekijk hier onze vacatures