myCUBY® prefab badkamers

Moderne oplossing om bouwproces te versnellen

Bouwen moet snel, zorgeloos en met een kwaliteit die ruimschoots aan de eisen van de eindgebruiker voldoet. Om die kwaliteit ook betaalbaar te houden, wordt steeds vaker een beroep gedaan op prefab-oplossingen. Ook voor natte ruimten, zoals de badkamer of het toilet, is prefab aan een snelle opmars bezig. Voor woningcorporaties, ontwikkelaars en andere opdrachtgevers in de bouw is prefab dé oplossing om met minimale overlast op de bouwplaats kwaliteitsmaatwerk te kunnen bieden. Daar biedt De Mors de helpende hand!

Prefab badkamers

Innovatieve concepten

Als innovatief partner biedt De Mors met myCUBY® een kant-en-klaar concept voor badkamers en toiletruimten. De eenheden worden in overleg met opdrachtgevers ontworpen en uitgewerkt. Kleur, inrichting en afwerkingsniveau worden daarbij in onderling overleg vastgesteld. Vervolgens worden de modules in onze eigen fabriek geproduceerd. Alle disciplines én de bijbehorende vakmensen zijn daarbij in-huis aanwezig

Flexibele productie

myCUBY® prefab-badkamers zijn voor verschillende facetten interessant. Zowel wanneer een groot aantal badkamers is gewenst met een vaste maat, vorm en uitvoering, als wanneer er verschillende typen badkamers nodig zijn. Daarom werken wij met een lijnproductie; zo blijven wij flexibel en wordt de badkamer naar uw wens gebouwd. Bovendien weet u zich met myCUBY® verzekert van een prefab-module die zich kenmerkt ook door het hoge afwerkingsniveau dat u van ons gewend bent. Of het nu gaat om woningbouw, appartementen, studentenhuisvesting of hotels: myCUBY® prefab badkamers bieden een betrouwbare en moderne oplossing om uw bouwproces te versnellen.

Innovatieve concepten

Als innovatief partner bieden wij met myCUBY® een kant-en-klaar concept voor badkamers en toiletruimten. De eenheden worden in overleg met u ontworpen en uitgewerkt. Kleur, inrichting en afwerkingsniveau worden daarbij in onderling overleg vastgesteld. Vervolgens worden de modules in onze eigen fabriek geproduceerd. Alle disciplines én de bijbehorende vakmensen zijn daarbij in-huis aanwezig

Flexibele productie

myCUBY® prefab badkamers zijn voor verschillende facetten interessant. Zowel wanneer u een groot aantal badkamers wenst met een vaste maat, vorm en uitvoering, als wanneer u verschillende typen badkamers nodig heeft. Daarom werken wij met een lijnproductie; zo blijven wij flexibel en wordt de badkamer naar uw wens gebouwd. Bovendien weet u zich met myCUBY® verzekert van een prefab module die zich kenmerkt ook door het hoge afwerkingsniveau dat u van ons gewend bent. Of het nu gaat om woningbouw, appartementen of studentenhuisvesting: myCUBY® prefab badkamers bieden een betrouwbare en moderne oplossing om uw bouwproces te versnellen.

Uw voordelen:

Niek Brand
Niek Brand
Directeur De Mors

Additionele informatie

Hiernaast vind je de werking van het spoelsysteem van onze toiletten.

Projecten prefab badkamers

No data was found

Veelgestelde vragen