Circulair

Optimaal gemak creëren voor jou, én de toekomstige generatie. Als totaalleverancier en ketenpartner nemen wij onze verantwoordelijkheid. Wij kijken continu vooruit om het bouwen zo makkelijk mogelijk te maken, altijd op een verantwoorde manier. Met onze pijlers innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop.

Persoonlijkheid

Een vertrouwensband opbouwen kan alleen als je weet wie er achter het bedrijf zit. Daarom kun je kennis maken met ons team door de persoonlijke verhalen van onze collega’s en gebruiken wij alleen foto’s van onze eigen medewerkers.

Betrouwbaarheid

Vertrouwen geven en krijgen. Bouwen gaat veel makkelijker als je vertrouwen geeft en vertrouwen krijgt. Daarom staat betrouwbaarheid voorop
bij letterlijk alles wat we doen. Voor jou, voor onze collega’s, voor de hele keten.

Kwaliteit

Weten waar je aan toe bent. Optimaal gemak eist kwaliteit. Kwaliteit is daarom een voorwaarde bij De Mors. Bij het delen van kennis, tijdens onze productie, bij levering en montage. Op alle vlakken dus.

Innovatie

Hoe kan het makkelijker? Dit is de meest gestelde vraag binnen De Mors. Continu innoveren is noodzakelijk om daar steeds weer het juiste antwoord op te vinden. Of het nu gaat over kozijnen, panelen, units, prefab badkamers, of de processen daaromheen.

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag