Bouwkeet huren

Snel een bouwkeet huren

Heb je snel een bouwkeet nodig? Wij hebben de oplossing! Onze modulaire bouwketen zijn op korte termijn beschikbaar voor huur. De kant-en-klare units bieden optimaal comfort voor jouw team op de bouwplaats. Door ons modulaire aanbod van diverse bouwunits, die als legoblokken in elkaar passen, kunnen we jouw bouwplaats efficiënt inrichten. Wil je één of meerdere bouwunits, naast elkaar of gestapeld, met of zonder toilet, inclusief ramen of juist volledig gesloten, geen probleem! Door ons ruime assortiment kunnen we jouw ideale ketenpark op korte termijn samenstellen.

Snel een bouwkeet huren? Vraag nu een huurofferte aan om snel jouw bouwplaats compleet te maken. 

Jouw ideale ketenpark

Geen bouwplaats is hetzelfde, maar de uitdaging vaak wel. Hoe richt ik de beschikbare ruimte zo efficiënt en gebruiksvriendelijk in op korte termijn? Onze specialisten denken graag met je mee. Onze bouwketens zijn zo ontworpen dat ze afzonderlijk, geschakeld en gestapeld te plaatsen zijn. Door ons ruime assortiment kunnen we ook jouw ideale ketenpark samenstellen op korte termijn.

 

Zelf je bouwketenpark samenstellen? Bekijk hier de mogelijkheden. 

Bouwkeet huren

Je voordelen:

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons terecht voor units die dienen als kantine, kantoorruimte, kleedruimte en toiletruimte.

Wij hebben verschillende opties die je kunt kiezen voor je unit: isolatie, vinyl vloerbedekking, verwarming, elektra, keuken, toiletten, urinoirs, wasbakken, schoenenbanken, kledingdrogers, kapstokken, deurdrangers, tijdklokken, zonnepanelen, bewegingssensoren, oplaadpunten, brandblussers en Wifi.

Bij huur geldt een levertijd van ca. 3 weken.

Ja, er zijn ook tweedehands units beschikbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ja, dit is geen probleem. Onze units passen gemakkelijk in elkaar waardoor je op elk moment een bestaande unit kunt uitbreiden of andere units kunt bijplaatsen.

Ja, de units zijn stapelbaar en klikken als legoblokken in elkaar.

Ja het is mogelijk om units naar wens te laten maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Projecten bouwketen

Van Dam, Bunnik

Omdat er bij Van Dam Bunnik de komende tijd flink verbouwd gaat op het terrein hadden zij extra ruimte nodig. Enerzijds moest er een kantoorruimte bij komen en anderzijds moest er ruimte vrijkomen voor een kantine. Hiervoor vertrouwen zij op de units van De Mors.

De Hooch, Amsterdam

Bouwen in het centrum van de stad is woekeren met ruimte. Dat ervaart ook Boele & van Eesteren dat in Amsterdam De Hooch bouwt. De Mors leverde de bouwketen die door hen worden gebruikt.

Siciliëweg, Amsterdam

Aan de Siciliëweg in Amsterdam realiseert PARO momenteel nieuwbouw. Voor gepersonaliseerde tijdelijke kantoorruimte vertrouwt het bedrijf op de units van De Mors.

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag