Bouwkeet kopen

Jouw ideale bouwkeet kopen

Een bouwkeet kopen die aan al je wensen voldoet? Dat kan! Naast onze kant-en-klare units bieden wij maatwerkoplossingen om jouw ideale bouwkeet samen te stellen. Doordat we de bouwketen in onze eigen fabriek produceren kunnen we de kwaliteit van ieder facet garanderen. We kunnen snel schakelen waardoor je niet lang hoeft te wachten op jouw ideale bouwkeet. De gebruikte materialen, het hoge afwerkingsniveau en de energiezuinige uitvoering – in alle aspecten is de vertrouwde De Mors kwaliteit herkenbaar bij de bouwkeet.

Ook je ideale bouwkeet samenstellen? Vraag een offerte aan en onze specialisten nemen contact met je op. 

Modulair ketenpark

Het samenstellen van een ketenpark op de bouwplaats is een grote uitdaging. Gebrek aan ruimte, snelheid en efficiëntie spelen allemaal een rol, dit weten we bij De Mors als geen ander. Naast onze maatwerkoplossingen hebben we kant-en-klare bouwunits om een optimaal ketenpark samen te stellen. Onze bouwketens zijn zo ontworpen dat ze afzonderlijk, geschakeld en gestapeld te plaatsen zijn. Je kunt bij ons terecht voor bouwketen die dienen als kantine, kantoorruimte, kleedruimte en toiletruimte. Hiermee kunnen we jouw ideale ketenpark samenstellen.

Zelf je bouwketenpark samenstellen? Bekijk hier de mogelijkheden. 

Bouwkeet huren

Je voordelen:

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons terecht voor units die dienen als kantine, kantoorruimte, kleedruimte en toiletruimte.

Wij hebben verschillende opties die je kunt kiezen voor je unit: isolatie, vinyl vloerbedekking, verwarming, elektra, keuken, toiletten, urinoirs, wasbakken, schoenenbanken, kledingdrogers, kapstokken, deurdrangers, tijdklokken, zonnepanelen, bewegingssensoren, oplaadpunten, brandblussers en Wifi.

Bij huur geldt een levertijd van ca. 3 weken.

Ja, er zijn ook tweedehands units beschikbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ja, dit is geen probleem. Onze units passen gemakkelijk in elkaar waardoor je op elk moment een bestaande unit kunt uitbreiden of andere units kunt bijplaatsen.

Ja, de units zijn stapelbaar en klikken als legoblokken in elkaar.

Ja het is mogelijk om units naar wens te laten maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Projecten bouwketen

Van Dam, Bunnik

Omdat er bij Van Dam Bunnik de komende tijd flink verbouwd gaat op het terrein hadden zij extra ruimte nodig. Enerzijds moest er een kantoorruimte bij komen en anderzijds moest er ruimte vrijkomen voor een kantine. Hiervoor vertrouwen zij op de units van De Mors.

De Hooch, Amsterdam

Bouwen in het centrum van de stad is woekeren met ruimte. Dat ervaart ook Boele & van Eesteren dat in Amsterdam De Hooch bouwt. De Mors leverde de bouwketen die door hen worden gebruikt.

Siciliëweg, Amsterdam

Aan de Siciliëweg in Amsterdam realiseert PARO momenteel nieuwbouw. Voor gepersonaliseerde tijdelijke kantoorruimte vertrouwt het bedrijf op de units van De Mors.

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag