Schaftkeet kopen of huren

Jouw bouwplaats, onze schatketen

Je hoeft niet regelmatig een bouwplaats te bezoeken om te weten dat bijna elke bouwplaats wel beschikt over een schaftkeet.  Een omgeving waarin ondanks de hectiek van de bouwplaats kan worden gewerkt, vergaderd, gegeten of koffie gedronken. De Mors biedt een breed programma schaftketen die volledig modulair van opzet zijn. Hierdoor kan iedere schaftkeet volledig volgens uw wensen op maat worden samengesteld. Een schaftkeet uitbreiden of bijplaatsen? Schakel ons in en wij regelen het voor u. Afhankelijk van uw budget en wensen is er altijd een passende oplossing waarbij u zelf besluit of u de schaftkeet wilt kopen of huren. Weten wat voor u de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Bouwen aan de toekomst doet u met een schaftkeet van De Mors!

De ideale schaftkeet

Voor je schaftkeet geldt hetzelfde als voor de andere materialen die je op de bouwplaats gebruikt: een goede kwaliteit biedt zekerheid. Onze kant-en-klare bouwunits of schaftketen worden geproduceerd in onze eigen fabriekshal waar de modernste productiemachines garant staan voor een eersteklas schaftkeet. Zo kunnen we de kwaliteit van ieder facet garanderen. De gebruikte materialen, het hoge afwerkingsniveau en de energiezuinige uitvoering – in alle aspecten is de vertrouwde De Mors kwaliteit herkenbaar bij de schaftkeet.

Ga je een schaftkeet kopen of huren bij De Mors? Dan kan je deze geheel naar eigen wens samenstellen. De units zijn leverbaar met tal van opties, zoals isolatie, verwarming en verlichting. Wil je liever een schaftkeet kopen of huren met keuken en sanitair? Geen enkel probleem! En met comfort in de vorm van deurdrangers, tijdklokken, zonnepanelen, oplaadpunten of WiFi ontstaat een maatwerkoplossing die bouwen nóg makkelijker maakt. Voor een schaftkeet kom je daarom naar De Mors!

Bouwkeet huren

Uw voordelen:

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons terecht voor units die dienen als kantine, kantoorruimte, kleedruimte en toiletruimte.

Wij hebben verschillende opties die je kunt kiezen voor je unit: isolatie, vinyl vloerbedekking, verwarming, elektra, keuken, toiletten, urinoirs, wasbakken, schoenenbanken, kledingdrogers, kapstokken, deurdrangers, tijdklokken, zonnepanelen, bewegingssensoren, oplaadpunten, brandblussers en Wifi.

Ja, de units zijn stapelbaar en klikken als legoblokken in elkaar.

Bij het kopen van een unit geldt een levertijd van ca. 6-8 weken. Bij huur is de levertijd ca. 3 weken.

Ja, dit is geen probleem. Onze units passen gemakkelijk in elkaar waardoor je op elk moment een bestaande unit kunt uitbreiden of andere units kunt bijplaatsen.

Ja, het is mogelijk om units naar wens te laten maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ja, er zijn ook tweedehandsunits beschikbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Projecten bouwketen

Van Dam, Bunnik

Omdat er bij Van Dam Bunnik de komende tijd flink verbouwd gaat op het terrein hadden zij extra ruimte nodig. Enerzijds moest er een kantoorruimte bij komen en anderzijds moest er ruimte vrijkomen voor een kantine. Hiervoor vertrouwen zij op de units van De Mors.

De Hooch, Amsterdam

Bouwen in het centrum van de stad is woekeren met ruimte. Dat ervaart ook Boele & van Eesteren dat in Amsterdam De Hooch bouwt. De Mors leverde de bouwketen die door hen worden gebruikt.

Siciliëweg, Amsterdam

Aan de Siciliëweg in Amsterdam realiseert PARO momenteel nieuwbouw. Voor gepersonaliseerde tijdelijke kantoorruimte vertrouwt het bedrijf op de units van De Mors.

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag