Schaftkeet kopen of huren bij De Mors

Schaftkeet kopen of huren bij De Mors

Vrijwel elke bouwplaats heeft er wel één, een schaftkeet of bouwunit. Heeft u een schaftkeet nodig voor uw bouwplaats? De Mors biedt diverse schaftketen aan, daarnaast bieden wij schaftketen op maat aan. Wilt u een schaftkeet kopen of huren? Dan bent u bij De Mors aan het juiste adres. Onze schaftketen passen als legoblokken in elkaar. Hierdoor is elke samenstelling mogelijk. Wilt u een bestaande schaftkeet uitbreiden of een nieuwe schaftkeet bijplaatsen? Ook dan kunt u De Mors inschakelen en wij regelen dat voor u! Wilt u een schaftkeet kopen of huren? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Bouwen aan de toekomst doet u met een schaftkeet van De Mors!

Uitstekende kwaliteit schaftkeet op maat

Wanneer u een schaftkeet koopt of huurt, dan wilt u uiteraard dat de unit van goede kwaliteit is. De Mors kan deze kwaliteit garanderen. Want onze kant-en-klare bouwunits of schaftketen worden geproduceerd in onze eigen fabriekshal. Daardoor hebben wij invloed op elk facet van de schaftkeet en kunnen wij de totale kwaliteit aan u garanderen. Daarbij zorgen we dat de gebruikte materialen, afwerkingsniveau en energiezuinige uitvoeren van hoogwaardige kwaliteit zijn. Hierdoor is er bij de schaftkeet in alle aspecten de vertrouwde De Mors kwaliteit herkenbaar.

Gaat u een schaftkeet kopen of huren bij De Mors? Dan kunt u deze geheel naar eigen wens samenstellen. Wilt u een unit met isolatie, verwarming of verlichting? Dan is dat mogelijk. Wilt u een schaftkeet huren of kopen met keuken en sanitair? Dan regelen we dat! Daarnaast heeft u ook keuze uit verschillende opties voor deurdrangers, klokken, zonnepanelen, oplaadpunten en Wifi. Door onze diverse mogelijkheden is er altijd een maatwerkoplossing beschikbaar. Voor een schaftkeet komt u daarom naar De Mors!

Neem contact op en vraag eenvoudig een offerte aan

Heeft u een schaftkeet of bouwunit nodig voor uw bouwplaats? De Mors helpt u hier graag bij. Wij kunnen de unit samenstellen naar uw wensen en leveren deze bij u af. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem den contact op met De Mors en wij helpen u graag verder. Wij zijn eenvoudig te bereiken via telefoon, mail of het contactformulier. Wilt u liever direct contact met de eindverantwoordelijke voor onze bouwunits en schaftketen? Neem dan contact op met Henri ter Steege. Dat kan via de mail htersteege@demors.nl of via mobiel 06-50226781. De Mors levert units van uitstekende kwaliteit en bieden een goede service. Neem snel contact op en wij helpen u verder!

Landings formulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Henri ter Steege
Henri ter Steege
Accountmanager Units

Bekijk meer

Aluminium sandwichpanelen van De Mors

Glazen panelen op maat laten maken bij De Mors

Trespa panelen op maat maken

PVC wandpanelen en plafondpanelen bestellen bij De Mors

Schaftkeet kopen of huren bij De Mors