Schaftkeet kopen of huren bij De Mors

Schaftkeet kopen of huren bij De Mors

Je hoeft niet regelmatig een bouwplaats te bezoeken om te weten dat bijna elke bouwplaats wel beschikt over een schaftkeet of bouwunit. Een omgeving waarin ondanks de hectiek van de bouwplaats kan worden gewerkt, vergaderd, gegeten of koffie gedronken. De Mors biedt een breed programma schaftketen en bouwunits die volledig modulair van opzet zijn. Hierdoor kan iedere schaftkeet volledig volgens uw wensen op maat worden samengesteld. Een schaftkeet uitbreiden of bijplaatsen? Schakel ons in en wij regelen het voor u. Afhankelijk van uw budget en wensen is er altijd een passende oplossing waarbij u zelf besluit of u de schaftkeet wilt kopen of huren. Weten wat voor u de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Bouwen aan de toekomst doet u met een schaftkeet van De Mors!

Uitstekende kwaliteit schaftkeet op maat

Voor uw schaftkeet geldt hetzelfde als voor de andere materialen die u op de bouwplaats gebruikt: een goede kwaliteit biedt zekerheid. Onze kant-en-klare bouwunits of schaftketen worden geproduceerd in onze eigen fabriekshal waar de modernste productiemachines garant staan voor een eersteklas schaftkeet. Zo kunnen we de kwaliteit van ieder facet garanderen. De gebruikte materialen, het hoge afwerkingsniveau en de energiezuinige uitvoering – in alle aspecten is de vertrouwde De Mors kwaliteit herkenbaar bij de schaftkeet.

Gaat u een schaftkeet kopen of huren bij De Mors? Dan kunt u deze geheel naar eigen wens samenstellen. De units zijn leverbaar met tal van opties, zoals isolatie, verwarming en verlichting. Wilt u liever een schaftkeet kopen of huren met keuken en sanitair? Geen enkel probleem! En met comfort in de vorm van deurdrangers, tijdklokken, zonnepanelen, oplaadpunten of WiFi ontstaat een maatwerkoplossing die bouwen nóg makkelijker maakt. Voor een schaftkeet komt u daarom naar De Mors!

Neem contact op en vraag eenvoudig een offerte aan

Heeft u een schaftkeet of bouwunit nodig voor uw bouwplaats? Dan is De Mors uw partner. Dankzij ons modulaire bouwunit-systeem zijn meerdere units eenvoudig samen te voegen tot een unit op maat. Wij leveren de units dan ook volledig naar uw wensen bij u af. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Henri ter Steege, accountmanager Bouwunits, begeleidt u graag van A tot Z. Henri is bereikbaar per mail htersteege@demors.nl of per telefoon (06-50226781). Wij helpen u graag verder!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Henri ter Steege
Henri ter Steege
Accountmanager Units
Bekijk meer

Aluminium sandwichpanelen van De Mors

Glazen panelen op maat laten maken bij De Mors

Trespa panelen op maat maken

PVC wandpanelen en plafondpanelen bestellen bij De Mors

Schaftkeet kopen of huren bij De Mors

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag