Aluminium sandwichpanelen van De Mors

Aluminium sandwichpanelen van De Mors

U weet dat kwaliteit, snelheid en maatwerk bepalend zijn voor het succes van uw bouwproject. Als het daarbij op aluminium sandwichpanelen aankomt, is De Mors uw ideale partner. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de modernste apparatuur staan wij garant voor aluminium panelen die een eersteklas kwaliteit combineren met hoge verwerkingssnelheid. Bij De Mors beseffen we echter ook dat er méér is dan een product. U wilt op alle fronten ondersteund worden – van eerste schets tot de oplevering van de aluminium panelen op de bouwplaats. En omdat onze aluminium sandwichpanelen onderhoudsvriendelijk, weersbestendig en isolerend zijn, hoeft u zich over nazorg geen zorgen te maken. Heeft u vragen over onze panelen, wilt u meer informatie of een advies van onze specialisten? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Aluminium panelen op maat laten maken

De Mors staat synoniem voor makkelijker bouwen – bouwen op maat en met een hoge bouwsnelheid. Daarom kunt u bij ons de aluminium sandwichpanelen op maat laten maken. Door continue investeringen in techniek en innovatie bieden wij u een optimaal verwerkingscomfort en een verhoogde bouwsnelheid. Aluminium panelen die perfect passen? Dan bent u bij De Mors aan het goede adres. Bovendien weet u zich met De Mors verzekerd van een partner die panelen in verschillende materialen levert, zoals trespa-, pvc– of glaspanelen. Profiteren van onze uitstekende service en snelle levering? Bel dan snel voor het maken van een afspraak met een van onze adviseurs.

Aluminium sandwichpanelen zorgeloos bijbestellen

Bij ieder bouwproject kan er wat misgaan. Een kleine vergissing of onvoorzichtigheid kan ervoor zorgen dat uw aluminium sandwichpanelen niet op tijd of beschadigd op de bouwlocatie zijn. Het resultaat? Onnodige vertraging en een klant die daar de dupe van is. De Mors biedt hiervoor uitkomst met onze just-in-time service. Extra panelen zijn eenvoudig bij te bestellen; doet u dat vóór tien uur ’s ochtends dan kunt u de aluminium sandwichpanelen de volgende dag al bij ons komen ophalen. Levering op de bouwplaats is uiteraard ook mogelijk om de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken. In dat geval leveren wij de aluminium panelen op de tweede dag na de bestelling bij u af voor bestellingen tót 15 aluminium panelen. Aluminium sandwichpanelen nodig voor uw bouwproject? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Adriaan Harmsen
Adriaan Harmsen
Accountmanager Panelen
Bekijk meer

Aluminium sandwichpanelen van De Mors

Glazen panelen op maat laten maken bij De Mors

Trespa panelen op maat maken

PVC wandpanelen en plafondpanelen bestellen bij De Mors

Schaftkeet kopen of huren bij De Mors

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag