Trespa panelen op maat maken

Trespa panelen op maat maken

Wie bouwt, wil dat met de beste en juiste materialen doen. Materialen die zich onderscheiden door hun kwaliteit en op maat leverbaar zijn. Want kwaliteit en maatwerk is wat het bouwen makkelijker maakt. De Mors levert trespa-panelen die speciaal voor uw project op maat zijn gemaakt. Onze trespa sandwichpanelen combineren een uitstekende kwaliteit met een snelle verwerkbaarheid. Dat is het resultaat van de voortdurende innovatie waarmee De Mors zich onderscheidt. Door onze productie- en bewerkingstechnieken constant te innoveren, staat de modernste techniek altijd tot uw beschikking en weet u zich verzekerd van de hoogste kwaliteit voor uw bouwprojecten! Zo staan wij garant voor het motto dat kenmerkend is voor De Mors: samen makkelijker bouwen. En makkelijker bouwen betekent bij ons: meer verwerkingscomfort en een hogere bouwsnelheid. Trespa sandwichpanelen die passen als een maatpak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Just-in-time service trespa sandwichpanelen

Herkent u de situatie: vlak voordat het project van start gaat, blijkt bij een laatste check dat er nog materialen ontbreken. Ieder bouwbedrijf heeft die situatie wel eens meegemaakt. Maar het ontbreken van materiaal hoeft niet direct te leiden tot oponthoud en verlies van kostbare arbeidsuren. Wanneer u kiest voor de trespa sandwichpanelen van De Mors, weet u zich verzekerd van onze vertrouwde just-in-time service. Nog snel een trespa paneel nodig voor uw project? Dan kunt u die bij De Mors bestellen. En ’s ochtends vóór tien uur bestellen, betekent dat u de trespa panelen de volgende dag kunt ophalen. Liever de panelen op de bouwlocatie laten leveren? Dat kan natuurlijk ook. De levering is dan op de tweede dag na de bestelling een feit voor bestellingen tot maximaal 15 trespa panelen. De leveringsvoorwaarden gelden onder andere ook voor onze glaspanelen en aluminium panelen.

Trespa panelen kopen bij De Mors

Wie kiest voor De Mors, kiest voor sneller en makkelijker bouwen. Ook profiteren, bijvoorbeeld met onze op maat gemaakte en snel te verwerken trespa sandwichpanelen? Neem dan contact met ons op! Onze trespa sandwichpanelen zijn weersbestendig, onderhoudsvriendelijk en isolerend. De hoogwaardige kwaliteit van de trespa panelen sluit perfect aan op de complete dienstverlening waar De Mors bekend om staat. Wij ondersteunen u van eerste schets tot oplevering en maken zo het bouwen makkelijker. Meer informatie, vragen of advies? Neem dan contact op met onze accountmanager panelen; Adriaan Harmsen. Bel naar 06-27 12 95 89 of mail naar a.harmsen@demors.nl.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Adriaan Harmsen
Adriaan Harmsen
Accountmanager Panelen
Bekijk meer

Aluminium sandwichpanelen van De Mors

Glazen panelen op maat laten maken bij De Mors

Trespa panelen op maat maken

PVC wandpanelen en plafondpanelen bestellen bij De Mors

Schaftkeet kopen of huren bij De Mors

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag