PVC wandpanelen en plafondpanelen bestellen bij De Mors

PVC wandpanelen en plafondpanelen bestellen bij De Mors

Snelheid, kwaliteit en flexibiliteit – dat zijn de begrippen waar het in uw dagelijkse praktijk om draait. En dus bent u op zoek naar een partner die u wat dat betreft van A tot Z begeleidt – ook als het om pvc wandpanelen en plafondpanelen gaat. Zo’n partner is De Mors. Onze pvc panelen worden geleverd in een kwaliteit die recht doet aan uw bouwproject. Die hoge kwaliteit combineren we met een eerste klas service en snelle levering want bij De Mors beseffen we dat ook voor u iedere minuut telt. Door onze just-in-time levering bent u ervan verzekerd dat de pvc wandpanelen en plafondpanelen op de bouwlocatie zijn wanneer u ze nodig hebt. Een paneel dat kapot gaat tijdens de bouw? Meer panelen nodig dan in eerste instantie berekend? Wij zorgen er graag voor dat dergelijke tegenslagen geen negatieve invloed hebben op uw bouwproces. Bestelt u de pvc panelen voor tien uur ’s ochtends dan kunt u ze de volgende dag ophalen. Zo blijven vertragingen tot een minimum beperkt. Pvc wandpanelen of plafondpanelen bestellen? Dan is De Mors de partner waar u moet zijn Mors!

Pvc panelen op maat laten maken

In de bouw kunnen millimeters van doorslaggevend belang zijn. Dat vraagt om maatwerk – ook als het om pvc panelen gaat. De Mors maakt pvc panelen in onze eigen fabriek – exact volgens de maatwensen van klanten. Door voortdurend te innoveren en te investeren in de modernste machines en nieuwste technieken weet De Mors zich te onderscheiden met pvc panelen van eersteklas kwaliteit. Zoekt u op maat gemaakte pvc panelen voor uw bouwproject? Dan bent u bij De Mors aan het goede adres. Onze perfect passende panelen zijn snel en eenvoudig te verwerken en voorkomen zo onnodig oponthoud van het bouwproces. Uw klant profiteert zo van een hoge bouwsnelheid.  Makkelijker bouwen met maatwerkpanelen? Neem dan contact op met de accountmanager voor de panelen via 06-27 12 95 89 of mail naar a.harmsen@demors.nl.

Diverse sandwichpanelen beschikbaar bij De Mors

Omdat ieder bouwproject weer anders is en wij alle klanten optimaal willen bedienen, bieden wij naast de pvc plafondpanelen en wandpanelen ook een breed programma sandwichpanelen van andere materialen. Trespa panelen, glaspanelen of aluminium panelen? Ook daarvoor zijn wij graag uw partner. Als betrokken en vertrouwde leveranciers begeleiden wij u graag gedurende het gehele proces. Van eerste schets tot oplevering van de pvc panelen. En om het werken voor u zo overzichtelijk mogelijk te houden, heeft u bij ons te maken met slechts één vast contactpersoon die u begeleidt in alle fasen van het bouwproject. Dat noemen wij ‘bouwen makkelijker maken’. Meer weten? Ons team staat dagelijks voor u klaar om u te helpen. Eén telefoontje via 06-27 12 95 89 of een mail naar a.harmsen@demors.nl is voldoende om makkelijker te gaan bouwen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Adriaan Harmsen
Adriaan Harmsen
Accountmanager Panelen
Bekijk meer

Aluminium sandwichpanelen van De Mors

Glazen panelen op maat laten maken bij De Mors

Trespa panelen op maat maken

PVC wandpanelen en plafondpanelen bestellen bij De Mors

Schaftkeet kopen of huren bij De Mors

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag