Administratief medewerker bij De Mors – wat houdt dat in?

9 november 2021
Geschatte leestijd: 2 minuten

Administratief medewerker bij De Mors – wat houdt dat in?

9 november 2021
Geschatte leestijd: 2 minuten

Wendi Slot – Administratief medewerker

Vier jaar werkt Wendi Slot inmiddels bij De Mors. En nog steeds is iedere dag weer een bijzondere uitdaging. Elke dag contact met klanten en collega’s en veel inzet om aan de betrouwbaarheidseisen van klanten te blijven voldoen. Uitdagingen die keer op keer lukken.

 Wendi werkt op de afdeling panelen als administratief medewerker. “Een erg gevarieerde functie waarin ik met heel veel facetten te maken krijg”, aldus Wendi. “Voor mij staat de planning centraal voor de afdeling Panelen. Dat is eigenlijk het kloppende hart van onze afdelingsactiviteiten. Ik ben daarnaast verantwoordelijk voor de binnenkomende vracht, boek materialen af, controleer inkoopfacturen, maak planningsafspraken met de transporteur en doe de inkoop van de  voorraadmaterialen. Zeer gevarieerd dus – niet alleen in de contacten met collega’s en leveranciers maar ook in soorten werkzaamheden.”

Hectisch en afwisselend

Als Wendi gevraagd wordt wat haar opvalt als middelpunt van de administratieve processen op de afdeling Panelen, antwoordt zij: “Momenteel is het tekort aan materialen sterk voelbaar. Dat betekent dat we veel regelmatiger en intensiever contact hebben met onze leveranciers. Op die manier proberen we ze voortdurend te overtuigen dat tijdige levering écht nodig is. Dat kan nog wel eens lastig zijn want iedereen wordt met hetzelfde probleem geconfronteerd. Aan de andere kant zorgt dat ook voor de nodige hectiek en daarmee voor veel afwisseling.”

 

Makkelijker bouwen

De Mors is ervan overtuigd dat bouwen altijd makkelijker kan. Dat geldt niet alleen voor het bouwproces zelf, maar ook alles daaromheen. Wendi: “Daarom werken wij volgens ons makkelijker-bouwen-principe. Onze medewerkers zijn dan ook continu bezig met het creëren van optimaal gemak. Een goed voorbeeld daarvan vind ik de vele renovatieprojecten waarin onze panelen worden toegepast. Isolatie wordt steeds belangrijker en onze sandwichpanelen sluiten daar goed op aan. Door als leverancier voorop te lopen met innovaties voorkom je sloop en zorg je ervoor dat een oud gebouw klaargestoomd wordt voor de toekomst. Dat is makkelijker bouwen met een vleugje duurzaamheid en circulariteit.”

 

Schouders eronder

Dat makkelijker bouwen geldt uiteraard net zo goed voor nieuwbouw. Wendi: “Er is een grote bouwopgave. Wij hebben nog nooit zo’n grote werkvoorraad gehad als nu. Om daarbij vast te houden aan onze principes van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovaties is ieders medewerking nodig. Ik merk dat iedereen zich daarvan bewust is en ook graag de schouders eronder zet. 

En in de vier jaar dat ik nu bij De Mors werk, heb ik tegelijkertijd ook veel zien veranderen. De structuur en organisatie zijn nog professioneler geworden. En door die georganiseerde aanpak is er ook meer rust in de productie. Dat maakt ons als toeleverancier alleen maar nog betrouwbaarder. Niet voor niets hebben we een leverbetrouwbaarheid van 100%. Dat vind ik iets om trots op te zijn!”

Dat makkelijker bouwen geldt uiteraard net zo goed voor nieuwbouw. Wendi: “Er is een grote bouwopgave. Wij hebben nog nooit zo’n grote werkvoorraad gehad als nu. Om daarbij vast te houden aan onze principes van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovaties is ieders medewerking nodig. Ik merk dat iedereen zich daarvan bewust is en ook graag de schouders eronder zet. 

En in de vier jaar dat ik nu bij De Mors werk, heb ik tegelijkertijd ook veel zien veranderen. De structuur en organisatie zijn nog professioneler geworden. En door die georganiseerde aanpak is er ook meer rust in de productie. Dat maakt ons als toeleverancier alleen maar nog betrouwbaarder. Niet voor niets hebben we een leverbetrouwbaarheid van 100%. Dat vind ik iets om trots op te zijn!”

Bekijk meer nieuws items

De Mors trendsettend met Digitale Fabriek

De wereld digitaliseert in snel tempo en ook bedrijven in de bouw kunnen hier niet omheen. Bijvoorbeeld wanneer het aankomt op personeel kan digitalisering uitkomst bieden. Een prachtig voorbeeld daarvan is onze digitale fabriek.

Nieuw beeldmerk voor VolkerWessels en werkmaatschappijen

Vanaf vandaag zijn VolkerWessels en (bijna) alle werkmaatschappijen in Nederland te herkennen aan een nieuw beeldmerk en logo. In de komende periode zal dit door het hele land zichtbaar worden.

Verkoper bouwketen – wat doe je dan eigenlijk? En wat maakt het leuk?

Maak kennis met Henri, de verkoper van onze bouwketen. Wat houdt zijn werk nou precies in? En wat maakt zijn werk zo leuk? We vroegen het hem en hebben zijn antwoorden samengevat in dit artikel.

Wat doe je als productiemedewerker bij onze prefab badkamers?

In de prefab-badkamers van De Mors komen de begrippen 'prefab' en 'plug-and-play' samen. We spreken met Jan van Aefst die als productiemedewerker dagelijks aan de kant-en-klare badkamers  werkt.

Administratief medewerker bij De Mors – wat houdt dat in?

Wendi werkt nu 4 jaar bij ons. En nog steeds is iedere dag weer een bijzondere uitdaging. Elke dag contact met klanten en collega’s en veel inzet om aan de betrouwbaarheidseisen van klanten te blijven voldoen.

De Mors – jarenlange, vertrouwde partner van L&W Kozijnen

Cor Langenberg en Gauke Witteveen zijn de naamgevers van Langenberg en Witteveen Kozijnen, zij zijn een jarenlange partner van De Mors. We spraken Gauke Witteveen over de samenwerking en over de voordelen daarvan voor klanten.

Commercieel administratief medewerker – maak kennis met Merle

Als commerciële spin in het web heeft Merle Scheper dagelijks contact met klanten en collega’s. Een gevarieerde baan waarin ze onze kernwaarden – kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid – dagelijks ervaart en merkt hoe klanten dat waarderen.

Applicatiebeheerder bij De Mors: “De Champions League van de ICT”

Hoe belangrijk digitalisering is, bleek toen Nederland ondanks de coronacrisis kon doorwerken dankzij IT-tools zoals Zoom. Digitalisering is ook bij De Mors belangrijk: “Alles is erop gericht om onze processen zo soepel mogelijk te laten verlopen.”

Verbouwing tot ultramoderne productieomgeving

Ons bedrijf groeit. Daarbij komen er steeds strengere milieu en energie-eisen aan bedrijfspanden. Daarom verbouwen wij een oude hal tot moderne productieomgeving. Dit zorgt voor meer ruimte én voldoet meteen aan de huidige regelgeving.

Wijzonolbos – samenwerken aan vergroening voor de toekomstige generaties

Bij Timmerfabriek De Mors zit duurzaamheid in de genen. Daarom ondersteunt het bedrijf het initiatief van Wijzonol om dode fijnsparren in de Veluwe te vervangen door nieuwe aanplant. Zo blijft het park voor de komende generaties behouden.

Projectwerkvoorbereider: “Innovatie en expertise als basis voor verloop projecten”

Dagelijks vinden de kozijnen, panelen, units en prefab badkamers van De Mors hun weg naar bouwprojecten. Projectvoorbereiding is o.a. in handen van Bas Mulder: “Met onze expertise en instelling is alles aanwezig om klanten makkelijker te laten bouwen.”

Vernieuwingsslag zorgt voor kortere doorlooptijden

Innovatie – dat is één van onze belangrijke pijlers. Zo’n vernieuwing is op dit moment in volle gang: een verdere automatisering van ons productieproces. De voordelen voor de klant? Een nog hogere betrouwbaarheid en gegarandeerde kwaliteit. Ook dat is voor ons makkelijker bouwen.

Groots verschil, door aandacht voor details.

Herkent u dat? Vlak voor de oplevering van uw project verwijdert u de bescherming van uw kozijnen. En wat blijkt?  De kozijnen zijn verkeerd of teveel belast geweest waardoor de deuren nu niet meer sluiten. De Mors ontwikkelde daarom de Stabilizer – een innovatief haaksheid-garantie-concept. 

Tóch bezoek ontvangen in coronatijd met de units van De Mors

Bewoners van verpleeghuis De Schutse hebben ontzettend veel behoefte om naasten te ontvangen. Dat kan en mag nu niet door Corona. Sommige bewoners begrijpen niet waarom er niemand meer op bezoek komt. Een oplossing werd gevonden in de units van De Mors.

Verlijmen van panelen, wat komt er allemaal bij kijken?

De op maat gemaakte panelen van De Mors zijn er voor allerlei specifieke toepassingen. Juist daarom komt er achter de schermen veel bij kijken, zeker als het gaat over het waarborgen van de uitstekende bouwfysische en isolerende eigenschappen. In dit artikel duiken we daarom in de wondere wereld van panelen.

Industriële prefab badkamers; de voordelen van het bouwproces

Industriële prefab badkamers hebben oneindig veel voordelen. maar belangrijker nog - de voordelen zijn ook nog eens enorm waardevol voor elke bouwer. In dit artikel leggen je we je ook uit wat je van ons productieproces kunt verwachten en hoe wij te werk gaan.

Sandwichpanelen van De Mors maken bouwen makkelijker

Veel kennis heeft de bouwplaats verlaten in tijden van crisis. Momenteel kampen we met oplopende personeelstekorten in de bouw. Minder handjes en kennis op de bouwplaats schreeuwen om innovatie. Bij De Mors kijken we continu hoe bouwen makkelijker kan. Ook daar waar het sandwichpanelen betreft.

Houten kozijnen tot wel 15 jaar onderhoudsarm

Duurzaamheid en innovatie zijn focuspunten bij De Mors. Makkelijker bouwen maken wij waar door mee te denken met onze partners en te innoveren op het gebied van duurzame ontwikkelingen. Daarom hebben wij samen met Wijzonol het 2K-verfsysteem 'Eco Top Garant' ontwikkeld.

Van Dam, Bunnik

Omdat er bij Van Dam Bunnik de komende tijd flink verbouwd gaat op het terrein hadden zij extra ruimte nodig. Enerzijds moest er een kantoorruimte bij komen en anderzijds moest er ruimte vrijkomen voor een kantine. Hiervoor vertrouwen zij op de units van De Mors.

Het Strandpad, Muiden

Voor 25 vrijstaande woningen in Muiden hebben wij aan Ufkes Apeldoorn 377 houten buitenkozijnen mogen leveren. Deze kozijnen bestaan uit Sapeli Mahonie hout en zijn volledig duurzaam.

De Hooch, Amsterdam

Bouwen in het centrum van de stad is woekeren met ruimte. Dat ervaart ook Boele & van Eesteren dat in Amsterdam De Hooch bouwt. De Mors leverde de bouwketen die door hen worden gebruikt.

Nieuwbouwwijk Asselyn, Assen

Eigentijds met een vleugje klassiek. Dat is de uitstraling van de nieuwbouw wijk Asselyn in Assen. Koenen Bouw realiseerde hier 67 energiezuinige nieuwbouwwoningen in een groot aantal uitvoeringen.

Staalmeesterslaan, Amsterdam

Aan de rand van het Amsterdamse Rembrandtpark vinden we twee woontorens die momenteel worden verduurzaamd. Aan die verbeteringsslag dragen de 893 geïsoleerde PVC-panelen van De Mors bij.

De Eilanden, Muiden

In Muiden worden door PHB Deventer 11 Modern Style Barn Houses gerealiseerd. De unieke villa’s zijn bijzonder door de hoeveelheid ramen die zij hebben. Voor dit project mochten wij 170 houten buitenkozijnen leveren.

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag